English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی

گفتگوی روزانه محسن سازگارا جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۳۸

[ویدیو کلیپ] توسط بیلی و من | پيام | | Bookmark and Share ۹:۲۴ ۸۸/۵/۱۶

نقدی بر وبسایت مرکز مطالعات دفاع استراتژیک بی‌خشونت
فانوس آزاد - اولین و مهمترین نکته در این وبسایت عدم رعایت قوانین نگارشی مثل نیم فاصله است. حتی عنوان وبسایت بصورت «بی خشونت» و نه بی‌خشونت (با نیم فاصله) نوشته شده. عدم به‌ کاربردن نیم‌فاصله در تمام متن وبسایت نیز وجود دارد.

[وبلاگهای کلاسیک ایرانی] توسط بیلی و من | پيام | | Bookmark and Share ۹:۱۰ ۸۸/۵/۱۶

دستاوردهای دوران دايی يوسف
همایون خیری (آزادنویس) - توی منابع علمی می‌توانيد ببينيد که نوشته‌اند آن بابايی که داروی حقيقت را با او می‌خورانند آنقدر خيال و واقعيت را به هم می‌بافد که بعد از مدتی اصلأ ارزش گفته‌های او از بين می‌رود چون صاف رفته است توی خيالبافی و داستانسرايی. در ضمن که داروی حقيقت را به شکل قرص به آدم‌ها می‌خورانند و احتياجی به تزريق هم ندارد. بر اساس مفاد حقوق بين الملل استفاده از داروی حقيقت مساوی‌ست با شکنجه منتها هنوز که هنوز است گاهی می‌خوانيد که روس‌ها از اين دارو استفاده می‌کنند. يک مقاله‌ای از Winfried Brugger هست که استنادات مربوط به استفاده از داروی حقيقت به مثابه شکنجه را در آن توضيح داده.
فکر کردم لابد روس‌ها علاوه بر نيروگاهی که قرار است بسازند در زمينه‌ی دستاوردهای دوران دايی يوسف‌ استالين‌ و امور حقيقت‌ يابی‌شان هم ما را بی نصیب نمی‌گذارند.

[وبلاگهای کلاسیک ایرانی] توسط بلاگ نیوز | پيام | | Bookmark and Share ۶:۳۲ ۸۸/۵/۱۶

بعدی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 قبلی