English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی


فیلترینگ بلاگ‌نیوز / وبلاگ بیلی و من
[فیلترینگ] با خبر شدیم که این آدرس www.blognews.ir بلاگ‌نیور اخیرا فیلتر شده است. از همکاران و خوانندگان بلاگ‌نیوز خواهش می‌کنم اگر چنین خبری صحت دارد ما را در جریان بگذارید تا دستکم به این عملکرد دولت جمهوری اسلامی اعتراض کنیم.


اضافه شده توسط west | ۱۷:۴۳ ۸۴/۱۲/۳



سلام اسد عزیز. من از کرج با مستر نت، سایت رو دیدم. فعلا که فیلتر نیست. خوشحالم. بدرود
توسط هم زنجیر در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۳۸۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ


جاويد جون! آدم با يه کوچولو که دهن به دهن ميشه بايد مثل خودش حرف بزنه تا حرف آدم بفهمه که تو هم گرفتی من چی گفتم واسه همين داغ کردی. ای ناقلا من فکر ميکردم دردت اينه که چرا تو بلاگ نيوز از اون لينکها سانسور ميشه نگو منظورت لينک پورنو بوده. بابا زودتر بگو من کلی سايت سکسی سراغ دارم واسه جفتمون wink
توسط بدخواه در تاریخ ۰۴ اسفند ۱۳۸۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ


از جانب مهر فیلتر شده است .
توسط آشیل در تاریخ ۰۴ اسفند ۱۳۸۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ


آقای به نام بد خواه !؟!؟ اینقدر کودکانه و مزخرف نوشتی که نمیدانم برایت گریه کنم و یا به حالت بخندم !
من هرگز هیچ پستی رو نه از وبلاگ خودم ونه از وبلاگ دیگه ای برای بلاگ نیوز نفرستاده ام ! من اصلا پاس ورد بلاگ نیوز رو هم تقاضا نکرده ام ! اگر کسانی مثل تو که حتی از نا م ونشان دادن اینترنتی هم میترسند به امثال من فحش هم بدهند مهم نیست ومهم این است که من میدونم چی میگم و تو فقط در بهتر ین حالت یک گوسفند دنباله رو هستی ! ضمننا نابغه قرن ۲۱ من کی و کجا از نزاد پرست ها نوشتم ؟؟؟ کی به قول تو زرنگی کردم و برای خودم در بلاگ نیوز و یا هر جای دیگه ای تبلیغ کردم ؟ عجبا ! تو حالت خوبه ؟ دکتری ؟ داروئی ؟ بهر حال یک وقت اینجا حالت بد نشه دکتر در دسترس نیست !
توسط javid در تاریخ ۰۴ اسفند ۱۳۸۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ


با البرز و سپنتا بازه.
توسط گلادياتور در تاریخ ۰۳ اسفند ۱۳۸۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ


شرکت «کاوش» هم فیلتر کرده!
توسط امير عليزاده در تاریخ ۰۳ اسفند ۱۳۸۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ


آواره عزیز خسته نباشی . با پوزش که نامت را اسد نوشتم . شاد باشی
توسط آشیل در تاریخ ۰۳ اسفند ۱۳۸۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ


اسد عزیز با سلام بلاگ نیوز با کارت پارس آن لاین هنوز فیلتر نشده اما با مهر کارت فکر کنم چنین باشه چرا که فقط به توسط سد شکن قادر به ورود بوده ام البته از ۴ روز گذشته تا به امروز با این شرکت تماس گرفته ام اما اپراتور فیلتر کردن بلاگ نیوز را منکر شده است و این مسئله را مشکلی فنی می داند . با این شرکت در تماس خواهم بود .
توسط آشیل در تاریخ ۰۳ اسفند ۱۳۸۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ


جاويد راست ميگه!!! تا وقتی بلاگ نيوز اينهمه بدخواه و دشمن داره عجيبه که تا حالا دوام آورده. آخه برای چی لينکهايی که شايعه و توهين هست حذف ميکنيد؟ مگه نژاد پرستها چشونه که سانسورشون ميکنيد؟ برای چی اجازه نميديد کسی زرنگی کنه و همش به خودش لينک بده؟ چرا نميزاريد کسی واسه خودش تبليغ کنه؟ آره جاويد جون تو خودتو ناراحت نکن! بيا با هم يه سايت ميزنيم به عالم و آدم فحش ميديم و پوز هر چی سانسورچی و بلاگ نيوز هست ميزنيم.
توسط بدخواه شماره ۱۵۶۰ بلاگ نيوز در تاریخ ۰۳ اسفند ۱۳۸۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ


شما که خود سانسورچی هستید چرا از فیلتر شدن مینالید ؟؟؟
توسط javid در تاریخ ۰۳ اسفند ۱۳۸۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ

ارسال نظر برای تمامی بازديدکنندگان، بدون ثبت نام آزاد است.
نام:
ايميل يا آدرس وبلاگ: (لطفاً فقط يکی را وارد کنيد)
شکلک: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying biggrin blink ninja unsure 
پيام:
مشخصات من را نگه دار | مشخصات من را از یاد ببر