English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی


مباهله با شیطان
[انتخابات ریاست جمهوری] خارج از مکان ـ انتخاب احمدی نژاد، دیگر انتخاب دروغ نیست، انتخاب شارلاتانیزم سیاسی نیست، انتخاب نظامی‌گری نیست، انتخاب پوپولیزم نیست، انتخاب او، انتخاب ابلیس است. او آمده است همه چیز را نابود کند. او پیامبر ویرانی است.
دلم برای آنانکه خارج از لشکر ابلیس قرار دارند و به او رای خواهند داد، می‌سوزد. کاش آنها کمی تاریخ نازیسم را می‌خواندند. کاش می‌دانستند که این راه شیطانی به غرقاب خون در خاورمیانه منتهی می‌شود.
احمدی نژدایسم که چهار سال حاکمیت خود را ، به سرکوب دگر اندیشان، معلمان، کارگران، دانشجویان، اقوام، اقلیت‌های دینی، زنان و اخراج بسیاری از درونی‌ترین کارگزاران نظام از حلقه قدرت گذراند، اینک با له کردن همه‌ی مبارزان ریش سفید قبل از انقلاب و مجاهدان ۸ سال جنگ خانمان‌سوز ، آمده است پای در راهی بنهد که به نابود کردن تمام چهارچوب‌های قدرت و تثبیت دیکتاتوری تمام عیار و خوفناک منجر می‌شود..


اضافه شده توسط عمو اروند | ۸:۵۷ ۸۸/۳/۱۸



برای اینکه مبادا از کلمه‌ی «سوفی» بکار برده شده در مقاله به سهو معنای «صوفی» در ذهن خواننده متبادر شود، لازم دانستم توضیح کوتاهی در روشن‌سازی معانی این دو کلمه داده شود.
سوفی، پیرو فلسفه‌ی سوفسطایی است. سوفسطاییان یونان باستان مردمانی سخن‌ور بودند و بر خلاف سقراط، محور مباحث آنان رسیدن به حقیقت نبود. آنان که مردمان سخن‌آور بودند بنای مباحث خویش را بر مجادله و مغالطه می‌گذاشتند. هدف آنان از ایجاد این ‌گونه مباحث منکوب کردن و از میدان خارج نمودن طرف مقابلشان بود. درست همان شیوه‌ای که احمدی‌نژاد برگزیده‌است و با دادن آمار و ارقام غلط و اصرار بر صحت آن‌ها، علی‌رغم واقعیات قابل لمس موجود در جامعه (گرانی، نقض حقوق بشر، سرکوب آزادی‌خواهان و ...) تنها هدفش منکوب کردن و از میدان خارج کردن رقیب سیاسی خود است.
توسط Amoo Arvand در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۳۸۸ ۰۹:۴۰ ق.ظ

ارسال نظر برای تمامی بازديدکنندگان، بدون ثبت نام آزاد است.
نام:
ايميل يا آدرس وبلاگ: (لطفاً فقط يکی را وارد کنيد)
شکلک: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying biggrin blink ninja unsure 
پيام:
مشخصات من را نگه دار | مشخصات من را از یاد ببر