English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی


سرقت ادبی/ بلاگ نیوز
[گزارش] خانمی بنام ترانه جوان‌بخت، که گویا با توجه به ca آخر آدرس ای‌میل‌اشَ باید ساکن کانادا باشدَ ای‌میل مودبانه و ادبیانه‌ی زیر را خطاب به سردبیر ما نوشته‌است که نه اسد از موضوع آن خبری دارد و نه من.

چنین می‌نماید که شخصی نوشته‌ای "دزدی شده "از ایشان را در بلاگ نیوز لینک کرده و آن لینک هم بدلیلی حذف شده است و این خانم محترم از پاک شدن لینک دزدی شده‌ی خویش در بلاگ نیوز عصبانی فرموده‌اند طبق معمول انسان‌های بی‌منطق، ما را شایسته‌ی حضور در اینترنت ندانسته‌اند.

موضوع: سرقت از مطلب من
شما مسئول سایت بلاگ نیوز فرد حقیری هستی که مطلب درباره سرقت عارف جهش از مطلب من درباره لزوم چند شغله بودن زنان رو از سایتت برداشتی. فکر کردی اگر این مطلب رو در سایتت منتشر نکنی از زشتی سرقت این فرد کم میشه؟ این یعنی این که شما مسئول سایت بلاگ نیوز کار مزخرف این فرد رو تایید می کنی و در این سرقت شریک هستی. فیلتر کردن خبر سرقت یعنی شراکت در این جرم. البته به من چیزی نمیشه. سایت های ایرانی خبر این سرقت رو منتشر کردند و برخلاف شما شجاعت داشتند که این خبر رو در سایتشون نگه دارند. وجود ترسوهایی مثل شما مایه ننگ اینترنت هست. معلوم نیست چرا باید از یک سارق بیشعور که مطلب من رو دزدیده بترسید؟ بودن و نبودن افرادی مثل شما در اینترنت یکی است چون بودن شما تاثیر مثبتی بر دیگران نداره.

اضافه شده توسط عمو اروند | ۱۷:۴۸ ۸۶/۸/۱۶


ارسال نظر برای تمامی بازديدکنندگان، بدون ثبت نام آزاد است.
نام:
ايميل يا آدرس وبلاگ: (لطفاً فقط يکی را وارد کنيد)
شکلک: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying biggrin blink ninja unsure 
پيام:
مشخصات من را نگه دار | مشخصات من را از یاد ببر