English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی


در جریان تیراندازی در راهپیمایی امروز تهران دست کم یک تن کشته و شماری به شدت مجروح شدند
[انتخابات ریاست جمهوری] صدای آمریکا - شاهدان در تهران می گویند نیروهای مسلح دولتی به روی شرکت کنندگان در راهپیمایی گسترده امروز تهران آتش گشودند که در جریان آن دست کم یک نفر کشته شد و شماری دیگر به شدت مجروح شدند. تیراندازی موجب بروز جو ملتهب در میان مردم شده است.

شاهدان در تهران می گویند نیروهای مسلح دولتی به روی شرکت کنندگان در راهپیمایی گسترده امروز تهران آتش گشودند که در جریان آن دست کم یک نفر کشته شد و شماری دیگر به شدت مجروح شدند. تیراندازی موجب بروز جو ملتهب در میان مردم شده است.

خبرگزاری اسوشیتدپرس به نقل از عکاس خود که در صحنه حاضر بود می نویسد دست کم شاهد کشته شدن یک نفر و مجروح شدن چندین تن دیگر در میدان آزادی تهران بوده است. این خبرگزاری می نویسد تیراندازی از سوی نیروهای امنیتی مسلح دولتی انجام می شود.

در راهپیمایی گسترده امروز دوشنبه در میدان آزادی تهران، آنطور که خبرگزاری اسوشیتدپرس می گوید، بیش از صدهزار نفر مشارکت داشتند تا اعتراض خود را به شکل آرام و مسالمت آمیز برگزار کنند.
راهپیمایی حامیان موسوی تا دقایقی پیش با ممانعت نیروهای امنیتی حاضر در محل راهپیمایی مواجه نشده بود هرچند نیروهای دولتی و وزارت کشور جمهوری اسلامی پیشتر اعلام کرده بودند که این راهپیمایی غیرقانونی و بدون مجوز است.

اضافه شده توسط عمو اروند | ۱۹:۴۷ ۸۸/۳/۲۵



آقای افراسیابی این لینکهایی که از طریق فیس بوک میدهید باز نمی شود مگر عضو بود. و بعد مهم است بخاطر سرعت کم اینترنت در ایران مشروح خبر را هم اضافه کرد. قربانت
توسط assad در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ ۰۸:۰۶ ب.ظ

ارسال نظر برای تمامی بازديدکنندگان، بدون ثبت نام آزاد است.
نام:
ايميل يا آدرس وبلاگ: (لطفاً فقط يکی را وارد کنيد)
شکلک: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying biggrin blink ninja unsure 
پيام:
مشخصات من را نگه دار | مشخصات من را از یاد ببر