English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی


چرا کشورهای دنیا به آقای احمدی‌نژاد تبریک نمی‌گویند؟
[انتخابات ریاست جمهوری] شهاب نیوز - در حالی که حدود یک هفته از اعلام «نتایج رسمی» انتخابات ریاست جمهوری دهم می‌گذرد؛ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که فقط مقامات و دولت‌های 11 کشور به آقای احمدی‌نژاد تبریک گفته‌اند و سران و دولت‌های 181 کشور دیگر عضو سازمان ملل حداقل تاکنون از ارسال پیام تبریک به رئیس دولت نهم خودداری کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار شهاب‌نیوز؛ محمود احمدی‌نژاد در تابستان سال گذشته تاکید کرده بود که «ایران یک قدرت جهانی است» و استدلال آورده بود که دولت نهم با «200 کشور دنیا روابط خوب اقتصادی و سیاسی دارد». صرفنظر از این که تعداد کشورهای عضو سازمان ملل متحد 192 کشور است و خبرنگار شهاب‌نیوز هنوز به نام و موقعیت جغرافیایی 8 کشور دیگر پی نبرده است؛ نگاهی اجمالی به وب‌سایت رسمی ریاست جمهوری نشان می‌دهد که طی 6 روز گذشته فقط 11 کشور دنیا به آقای احمدی‌نژاد تبریک گفته‌اند و 180 کشور دیگر (سایر اعضای سازمان ملل منهای رژیم اسرائیل) از ارسال پیام تبریک خودداری کرده‌اند.

البته این فرضیه وجود دارد که کشورهای دنیا با توجه به شبهات بسیار جدی و سئوالات موجود درباره نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری، احتمال داده باشند که نتایج انتخابات تغییر کند و به همین دلیل از ارسال پیام تبریک خودداری کرده‌اند. همچنان که تقریباً تمام کشورهای غربی مواضعی منفی درباره انتخابات ریاست جمهوری و «نتایج رسمی» آن اتخاذ کرده‌اند. با این حال برای یک مقایسه اجمالی بد نیست که بدانید در فاصله 72 ساعت پس از پیروزی حامد کرزی در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، سران 147 کشور دنیا برای وی پیام تبریک فرستادند یا در فاصله سه روز پس از پیروزی باراک اوباما در انتخابات آمریکا، سران 163 کشور جهان به وی تبریک گفتند.

گفتنی است طی 6 روز گذشته اکثریت مراجع عظام تقلید (به غیر از آیت‌الله نوری همدانی) نیز از ارسال پیام تبریک برای آقای احمدی‌نژاد خودداری کرده‌اند.

اسامی کشورهایی که طی 6 روز گذشته به آقای احمدی‌نژاد تبریک گفته‌اند، بر اساس اطلاعات مندرج در سایت رسمی ریاست جمهوری (www.president.ir) به شرح زیر است:

تبریک‌های مکتوب
1ـ رييس جمهوری تاجيكستان
2ـ رييس جمهوری ارمنستان
3ـ پادشاه عمان
4ـ رييس جمهوری روسيه
5ـ رييس جمهوري خلق چين

تبریک‌های تلفنی
6ـ رييس‌جمهوری آذربايجان
7 ـ امير قطر
8ـ رييس جمهوری افغانستان
9 ـ نخست وزير تركيه
10ـ رييس جمهوری پاكستان
11ـ رئیس جمهوری ونزوئلا

علاوه بر کشورها و دولت‌های فوق؛ دبیرکل حزب‌الله لبنان و دبير كل سازمان كنفرانس اسلامي نیز به آقای احمدی‌نژاد تبریک گفته‌اند.

اضافه شده توسط فرهاد حیرانی | ۱۶:۴۹ ۸۸/۳/۲۸



خوب معلومه. کسی چوپان دروغ‌گو را جز اسد، حسن نصرالله، مدویوف، دست پروده‌ی پوتین ک گ ب سابقن کمونیست و دیگر همپالکی‌هایش، او را دوست ندارند.
توسط amoo arvand در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۰۰ ب.ظ

ارسال نظر برای تمامی بازديدکنندگان، بدون ثبت نام آزاد است.
نام:
ايميل يا آدرس وبلاگ: (لطفاً فقط يکی را وارد کنيد)
شکلک: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying biggrin blink ninja unsure 
پيام:
مشخصات من را نگه دار | مشخصات من را از یاد ببر