English | Deutsch | Français | Italiano | Español | Dansk | Svenska | فارسی


جناب آقای هاشمی رفسنجانی، ریاست محترم مجلس خبرگان رهبری
[واکنش‌ علیه اعمال خشونت ] ای‌میل‌های رسیده. نوشته‌ی هرمز ممیزی ـ
بنام خدا
سی سال قبل، انقلاب کردیم زیرا نمیخواستیم چیرگی انسان بر طبیعت سرانجام به چیرگی انسان بر انسان بیانجامد. علوم گوناگون را با آغوش باز پذیرفتیم اما از تسری آن به علوم سیاسی آنگونه که ماکیاول توصیه میکرد اجتناب کردیم و با وجودیکه میدیدیم و هنوز شاهدیم که در جامعه واقعی بخشی از مردم بر دیگران چیرگی دارند احساس شرم و خجلت و نفرت داشته و همواره میکوشیم اینگونه اندیشه های شوم را با دلیل و برهان ساکت کنیم. کسب قدرت سیاسی وشیوه نگهداری و ضرورت باز پس گیری آن، نکته ایست که اگر با هوشمندی قانونمند نشود باز هم جوانان میهن را با مخاطرات بیشتری روبرو خواهد ساخت زیرا همواره کسانی پیدا میشوند تا خشن ترین و ظالمانه ترین رفتارهای حکومت را ستایش کرده و به گردن خداوند جبار و قهار و نه آفریدگار رحمان و رحیم بیاندازند .

در گاه نوشت آقای محمد نوری زاد سمفونی ایکاش ها(1) یش را که بسیار صمیمانه نگاشته خواندم و به خود گفتم اگر ایکاش های ایشان قابل برگشت نیست ، چیزی بنویسم تا اگر قدرتمندانمان خواندند و خواستند، اجرائی و شدنی و قانونی باشد بنابر این پیشنهادات پنجگانه آقای رفسنجانی و قانون اساسی را ملاک نگارش این مقاله قرار میدهم.
الف – بموجب اصل سی و دوم قانون اساسی هیچکس را نمیتوان دستگیر کرد مگر به حکم و ترتیبی که قانون معین میکند ، موضوع اتهام باید با ذکر دلائل بلافاصله کتبا به متهم ابلاغ و تفهیم شود و حد اکثر ظرف بیست و چهار ساعت پرونده مقدماتی به مراجع صالحه قضائی ارسال و مقدمات محاکمه ، در اسرع وقت فراهم گردد . متخلف از این اصل قانونی مجازات میشود . به موجب این اصل قانون اساسی هم آزاد سازی زندانیان سیاسی مقدور است و هم دستگیری قاتلین مردم معترض .

ب – باز دید از خانواده شهدا ، مجروحین و ابراز همدردی و دلجوئی هیچ منع قانونی ندارد و حتی بنده ناتوان آمادگی دارم در معیت آقای هاشمی رفسنجانی در این اقدام خداپسندانه سهیم باشم.

ج – در اصل 175 قانون اساسی میخوانیم "در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ، آزادی بیان و نشرافکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تامین گردد. نصب و عزل رئیس سازمان صدا و سیما ی جمهوری اسلامی با مقام رهبری است .

د – اما در آخرین بند از پیشنهادات آقای رفسنجانی میخوانیم : ما تجربه سی سال اداره کشور را نداریم؟مراجع ما که همیشه پشتیبان و حقیقتا بدون توقع در حوزه های علمیه در خدمت بودند ، چرا باید بعضی از آنها برنجند ؟ باید آنها را کنار خودمان حفظ کنیم . باید به آنها متکی باشیم .

اینجا روی سخنم با شخص آقای رفسنجانی است . آیا دلسوز تر و رنجدیده تر از آیت الله حسینعلی منتظری سراغ دارید ؟ و آیا هیچ یک از آقایان حوزه علمیه به لحاظ فکری، اندیشه ای نزدیکتر با پیشنهادات شما در نماز جمعه دانشگاه دارند ؟

در فرازی از قانون اساسی میخوانیم " بر اساس ولایت امر و امامت مستمر، قانون اساسی زمینه تحقق رهبری فقیه جامع الشرایطی را که از طرف مردم بعنوان رهبر شناخته میشود( مجاری الاموربیدالعلماءبالله الا مناءعلی حلاله و حرامه) آماده میکند تا ضامن عدم انحراف سازمانهای مختلف از وظایف اصیل اسلامی خود باشد. قانون اساسی تضمین گر نفی هرگونه استبداد فکری و اجتماعی و انحصار اقتصادی میباشد و در خط گسستن از سیستم استبدادی و سپردن سرنوشت مردم به دست خودشان تلاش میکند .

با احترام-هرمز ممیزی

اضافه شده توسط عمو اروند | ۱۹:۵۷ ۸۸/۴/۲۸


ارسال نظر برای تمامی بازديدکنندگان، بدون ثبت نام آزاد است.
نام:
ايميل يا آدرس وبلاگ: (لطفاً فقط يکی را وارد کنيد)
شکلک: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying biggrin blink ninja unsure 
پيام:
مشخصات من را نگه دار | مشخصات من را از یاد ببر